Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 249 6744

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930
A fogászati góc: Hajhullás, bőrpanaszok, ízületi fájdalom?

A fogászati góc: Hajhullás, bőrpanaszok, ízületi fájdalom?

Ha a fog gyulladásáról van szó, jellemzően erős fájdalomra, tályogra és duzzanatra gondolunk, melyet sokszor kellemetlen lehelet, rossz szájíz is kísér. Azonban vannak bizonyos esetek, amikor évekig nem derül ki, hogy ilyen szájüregi probléma áll fenn. A pácienseket általában meglepetésként éri, hogy az olyan panaszokat, mint a krónikus fejfájás, az ekcéma vagy az ízületi fájdalom, fogászati góc okozza.

tovább olvasom
Mitől alakul ki az ínyvérzés?

Mitől alakul ki az ínyvérzés?

Mitől alakul ki az ínyvérzés? A népesség közel ötöde tapasztalja magán, de csak kevesen fordulnak orvoshoz az ínyvérzés miatt. Holott kezeléssel nem csak a fogvesztés, de az egész szervezetet érintő betegségek is megelőzhetők. Nem megfelelő szájápolás - Meglepő módon, az ínyünknek elég nagyjából 36 óra ahhoz, hogy egészségesből beteggé váljon. Ha tehát másfél napig nem mosunk fogat, azzal máris azt kockáztatjuk, hogy hamarosan elkezd vérezni az ínyünk, megduzzad, rózsaszín helyett pedig élénk pirossá válik. A fog- és szájápolás az egyik legegyszerűbb dolog, amit az egészségünkért megtehetünk. A napi kétszeri fogmosás a minimum, de érdemes szájvizet is használni, valamint fogselyemmel rendszeresen kitisztítani a fogak közötti területet is.

tovább olvasom
Mikor milyen fogszabályozót? - Modern fogszabályozás

Mikor milyen fogszabályozót? - Modern fogszabályozás

A fogszabályozás leggyakrabban esztétikai szempont miatt merül fel, és a fogszabályozó leginkább a szép mosoly érdekében kerül fel. Emellett sok egyéb okból is fontos, hogy a fogak megfelelő helyzetben legyenek. Ha helyesen érintkeznek, akkor könnyebb a tisztításuk, megelőzhető a fogszuvasodás, fogkövesedés, ami a fogínyvérzés okozója lehet. Nem ritka, hogy az éjszakai fogszorítás, csikorgatás, harapási rendellenességek esetében is a fogszabályozás nyújt megoldást.

tovább olvasom

Visszahívást kérek


Árkád Implant Center fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem