Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 249 6744

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Esztétika a fogászatban

 
Megadhatjuk neked azt a mosolyt, amilyet mindig is szerettél volna!
Meglepő és csodaszép eredmény! Újra magabiztos lehet a mosolyod!
 
Esztétikai fogászat, egészséges és csillogóan fehér fogak, a Árkád Implant Center fogászati rendelőben!
 

Az esztétikai fogászat

 
A szép, egészséges és természetesen fehér fogak nemcsak megjelenésünk szempontjából fontosak, hanem jó közérzetünket is befolyásolja.
Az élet minden területén önbizalmat adhat, ha ápoltak és csillogóan fehérek a fogaink.
 
Az esztétikai fogászat egy újabb területe a fogászatnak, amely az elmúlt években kezdett felfelé ívelni. Ezt a modern és minőségi fogászati anyagok és új technológiák megjelenése által volt lehetséges. Fogászati rendelőnkben a leginnovatívabb fogászati anyagokkal és modern technológiával állunk rendelkezésre, így a legtökéletesebb esztétikus fogászati megoldásokat tudjuk nyújtani Önnek.
 

 

A fogfehérítés innovációja

 
Az egészséges és esztétikus mosoly a jó megjelenés kiemelkedő része.
Az utóbbi években divattá alakult a social midia nyomására, hogy mosolyunkat hófehérré varázsoljuk.
 
Magát a fogfehérítést megelőzi egy ultrahangos professzionális fogkő eltávolítás, ami elősegíti a legjobb eredmény elérését. Így elkerülhetetlen részét képzi a fogfehérítésnek. Nálunk ez bele tartozik a fogfehérítés árába.
 
A fogfehérítés menüpontban többet megtudhat a kezelésről.
 
 

A belső fogfehérítés

 
A belső fogfehérítés akkor szükséges, amikor a fogak valamilyen oknál fogva elszürkülnek. Ez általában a gyökérkezelt fogakra jellemző.
A belső fogfehérítési módszer nem hatásos a tömések, fogkövek és szuvas területek kezelésére.
 
A belső fogfehérítés alkalmával a fogfehérítő anyagot a fogorvos a fog koronai részének belsejébe, a pulpakamrába helyezi, mely általában 3-5 napig aktív marad, majd miután a elértük a megfelelő fehérséget, a készítményt eltávolítják és fedőtöméssel zárják le a fogat.
 
 

A fogékszerek divatjáról

 
A fogékszer segítségével feldobhatjuk egészséges, ragyogóan fehér mosolyunkat.
 
A fogékszerek különböző színben, méretben, formában elérhetőek. Apró csiszolt Swarovski kristályok, esetleg lehetnek drágakövek is, ezeket általában a felső metszőfogakra vagy a szemfogra helyeznek fel. Speciális ragasztóval helyezzük fel a fogra, ami pár perces művelet.
 
Felhelyezése természetesen teljesen fájdalommentes. A felhelyezés alatt a foganyag nem sérül meg, hiszen a fogzománcot nem szükséges megfúrni miatta.
 
A fogékszer a fog felszínén akár egy évig is fennmaradhat. Ehhez elengedhetetlen a tökéletes felhelyezés, ami azt jelenti, hogy a ragasztott fogékszer teljesen a foghoz kell, hogy simuljon, nem állhat el, mert akkor nem tisztítható maximálisan. Ha már régóta használatban van, az is előfordul, hogy magától leesik, de nyoma nem marad.
 
A fogékszer felhelyezése előtt, hogy maximálisan szép eredményt érjünk el, ajánlott a professzionális fogkő eltávolítás, mely a fogékszer felhelyezésének árába nem tartozik bele, külön kezelésnek számít. Akár a fogfehérítést is érdemes elvégezni, ha szükséges. A gyönyörűen tiszta és fehér fog felületén mutatósabb a fogékszer.
 
 

Harapásemelő sín és mindent amit érdemes tudni róla

 
A napi feszültséget szervezetünk általában éjszaka dolgozza fel, ez sokszor fogcsikorgatás formájában jön elő. Valamint gyakori tünetnek számít, hogy a száj nyitásánál kattan egyet az állkapocs. Sok ember nem is foglalkozik ezzel az állkapocs-problémával, pedig sajnos súlyos következményei lehetnek.
 
Elkerülve, hogy a csikorgatás kárt tegyen a fogakban, a páciensnek egy patkó alakú vékony műanyagból készült, harapásemelő sínt készítünk, amit általában éjszaka kell felhelyezni a fogsorukra, de súlyos panaszok esetén nappal is érdemes hordaniuk.
 
A sín védi a fogakat a súrlódási erőtől és a rájuk nehezedő nyomástól. Az alsó és felső fogsor egymáshoz viszonyított helyzetét is megváltoztatja, és gondoskodik arról, hogy az ízület ellazult állapotba kerüljön.
Lenyomatvétel alapján, ami gyors és teljesen fájdalommentes, a fogtechnikus elkészíti a sínt egy speciális technika segítségével, ezután a páciensnek már csak könnyedén beheéyezve használnia kell az eszközt.
 

Porcelán- és direkthéj

 
Az esztétikus fogászatban a héjaknak is nagy szerepük van. Ezzel akár tökéletes mosolya lehet.
Továbbiakat a konzerváló kezelések menüpontban olvashat.
 

 
Aktuális akcióinkat ide kattintva megtekintheti.
 

 
Keresse időpontért ügyfél-szolgálatunkat vagy kérjen visszahívást.
 

 

 


Visszahívást kérek


Árkád Implant Center fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem